5
/
5
(
1
vote
)
הכשרת תנור מבית דורון קלין
הכשרת תנור ? כן לפעמים אתם צריכים את זה מלאו פרטים להצעת מחיר משתלמת
תוכן המאמר
כיצד לעשות נכון הכשרת תנור ?
אתם עושים מאמצים רבים וקונים רק מזון כשר, אבל לפעמים יש צורך בהכשרת כלים שונים בבית מחדש.
במדריך זה אתן לכם את הידע הדרוש להכשרה של תנור הבית לקראת החגים.
מתי עושים את ההכשרה של התנור ?
ניקוי תנור נחוץ כשמוצרים לא כשרים היו בתוכו, מזון לא כשר הוכן בתוכו או כשבשר וחלב שהו ביחד בתנור.
תהליך ההכשרה יכול להיות מעט מורכב או מאתגר, תוכלו להקל על עצמכם אם תתייעצו עם רב שיוכל להושיט לכם יד ולהסביר את הפעולות הנחוצות לפרטי פרטים.
בכדי להכשיר את התנור בעצמכם יש שתי אפשרות: אתם יכולים לנקות אותו ידנית או להשתמש באופציית הניקוי בעצמי של התנור (במידה והיא קיימת).
שלבי ניקוי תנור בניקיון ידני:
- השתמשו בתרסיס אקונומיקה לניקיון התנור – החלו בתהליך ההכשרה בכך שתרססו את תרסיס הניקוי בתוך התנור, השאירו את התנור עם הספריי למשך הזמן שמצויין בהוראות התרסיס.
מטרת התרסיס היא לשחרר גריז שהתקשה בתנור. - קרצפו במברשת פלדה בכדי לנקות את התנור, שפשפו את כל פינות התנור.
נקו בסבון וספוג כשרים בכדי לצחצח כל חלק בתנור. (סבון כשר יכול להירכש באינטרנט ובכל סופרמרקט.)
וודאו שאתם עובריםעל כל פינה בתנור מבלי לפספס שום חלק.
בתהליך הניקוי הסירו את כל המדפים הפנימיים, נקו אותם ולאחר מכן החזירו אותם למקומם. - המנעו משימוש בתנור למשך 24 שעות – לאחר הניקיון היסודי יש לתת לתנור "לשבת" ללא פעילות למשך 24 שעות.
- הפעילו את התנור על הטמפ' הגבוה ביותר לשעתיים, וודאו שדלת התנור סגורה בצורה מלאה.
- לאחר שחלפו שעתיים, עטפו את המדפים הפנימיים בנייר אלומניום – בכך תסיימו את תהליך ההכשרה.
שלבי הכשרת תנור תוך שימוש בפונקציית הניקוי העצמי של התנור:
* במידה ויש בתנור שלכם אופציית "ניקיון עצמי אוטומטי" פעלו בשלבים הבאים:
- הסירו את כל המדפים והרשתות מהתנור, אותם נקו בנפרד כמתואר בשלבי ההכשרה הידנית.
- וודאו שדלת התנור סגורה במלואה.
- הפעילו את תהליך הניקיון העצמי של התנור.
- לאחר סיום הניקיון העצמי השתמשו במטלית בכדי לנקות את כל האבק שהצטבר בתנור והחזירו את המדפים למקומם.
צרו קשר
היכנסו לבלוג שלנו להצעות נוספות
